Service Autonesti, este o unitate ce activeaza de peste 24 de ani pe piata auto, in domeniul prestarilor de servicii catre populatie.
Infiintata in anul 1991, service Autonesti, are ca domeniu principal de activitate intretinerea si repararea autovehiculelor. Ulterior, din nevoia de adaptare la cerintele pietei, societatea si-a extins activitatea oferind clientilor vanzari de piese auto prin magazinul propriu.
Din anul 2004 unitatea este dealer Dacia Renault . Astfel, prin magazinul propriu se comercializeaza piese de origine, garantand astfel calitatea lor si siguranta .
Managementul societatii, acordand cea mai importanta satisfacerii cerintelor clientilor, a hotarat implementarea Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008, Sistemului de Management al Mediului SR EN ISO 14001:2005 si Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale SR OHSAS 18001:2008. Recertificarea obtinuta in anul 2015, reprezinta o incununare a activitatii societatii.
Societatea este autorizata RAR (autorizatie nr.98/15.01.1999), RNTR 9:2005 si RNTR 6:2003.
Cine suntem ?
Suntem o echipa dinamica de profesionisti, scolarizati si perfectionati in permanenta de catre producatorul marcii Dacia Renault . Respectam CLIENTUL, cerintele si asteptarile acestuia. Respectam legea si nu facem abateri de la calitate.
Avem o conducere care se implica direct in activitatea de relationare a unitatii, ceea ce aduce un plus de incredere si certitudine, ca pentru orice problema exista o solutie de rezolvare.
Ce oferim ?
Autonesti ofera servicii de calitate, tratand cu seriozitate si responsabilitate orice solicitare venita din partea partenerilor sai .
Activitatea unitatii se desfasoara in cladirea special construita, amenajata si structurata functie de tipul serviciilor prestate si interventiilor solicitate.
Aici executam operatii de mecanica, tinichigerie, vopsitorie, testare si diagnoza, geometrie roti, statie itp, spalatorie, hotel anvelope, vanzari piese de schimb. Se ofera asistenta 24 h-tractare auto si decontare directa cu societatile de asigurare in baza politelor CASCO si RCA .
Magazinul propriu ofera o gama larga de piese de schimb, de origine, asigurand astfel operativitatea desfasurarii interventiilor asupra autoturismelor intrate in unitatea noastra.
Care este scopul nostru ?
Politica in domeniul calitatii este adecvata specificului unitatii noastre.
Obiectivele generale sunt:
– asigurarea si garantarea obtinerii calitatii produselor/serviciilor furnizate de organizatie, in acord cu cerintele clientilor, prin minimizarea riscurilor de a obtine reclamatii de la clienti
– obtinerea unei imagini excelente dovedite prin inaltul profesionalism, sporirea performantelor produselor/serviciilor prestate si prin realtiile de comunicare cu furnizorii si clientii
– dezvoltarea sentimentului de incredere atat la nivelul factorilor de decizie din cadrul organizatiei, cat si in randul angajatilor acesteia, prin imbunatatirea continua a activitatilor din cadrul organizatiei
Politica managementului privind sanatatea si secutritatea in munca, are ca obiective:
– conformarea cu legislatia pentru mentinerea si imbunatatirea sistemului de management,
– ridicarea nivelului de pregatire profesionala
Politica managementului referitoare la mediu este : satisfacerea cerintelor majore exprimate de client privind calitatea serviciilor la preturile si termenele contractuale, in conditiile in care activitatea este profitabila, asigura competitivitatea organizatiei, respecta reglementarile in vigoare si se incadreaza in normele de securitate pentru mediu.
Acordam atentie constientizarii si instruirii tuturor angajatilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor , protectia mediului , securitatea si sanatatea in munca.

Ce garantii oferim ?
Lucrarile executate de unitatea noastra sunt de calitate si siguranta, dovada fiind existenta relatiilor comerciale, pe baza de contract, cu societati cu capital privat sau de stat pentru intretinerea flotelor auto apartinatoare.
Respectam legislatia in vigoare referitoare la garantia pieselor de schimb achizitionate din magazinul propriu, precum si a manoperei executate.
Seriozitatea cu care se trateaza orice situatie, este o garantie a bunei credinte si a respectului fata de client.

Apeland la serviciile oferite de service Autonesti, va asiguram ca vom dezvolta relatii bazate si intretinute pe incredere, seriozitate si loialitate, calitate si performanta .