Nume client

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

(D.1;D.3) Marca si tipul vehiculului

(E) Numarul de identificare al vehiculului

(P1) Cm 3

(B) Data primei inmatriculari

Incarcare foto Certificat de Inmatriculare:

Solicit oferta pentru urmatoarele piese

Piesele de origine Dacia sunt concepute si fabricate conform cerintelor constructorului de vehicule. Sunt cerinte foarte riguroase si exigente in ceea ce priveste materialul din care sunt fabricate, si procesul de fabricatie. Aliniate normelor europene, piesele de origine Dacia au scopul de a garanta un nivel inalt de securitate, calitate si respectare a mediului inconjurator.
Utilizarea pieselor contrafacute, pot pune in pericol sanatatea si pot afecta siguranta in trafic. Elemente de caroserie fara protectie anticoroziva, oglinzi retrovizoare ce deformeaza imaginea, placute de frana care franeaza pe distante mari, filtre de ulei cu o capacitate mica de retentie a particulelor, etc, toate aceste componente au demonstrat calitatea slaba a pieselor contrafacute.
Odata cu intrarea in vigoare a Legii nr. 218 din 2013 pentru modificarea Ordonantei nr.80/2000, comercializarea de produse contrafacute este calificata drept infractiune si atrage dupa sine raspunderea penala.
Astfel, pentru siguranta clientilor sai, in calitate de dealer Dacia Renault, AutoNesty, asigura prin magazinul propriu atat piesele de schimb pentru autoturismele ce intra in unitatea pentru reparatii, cat si necesarul de piese pentru vanzarea catre clientii externi, la preturi recomandate de producator.
O oferta alternativa la piesele de origine, este gama de piese de schimb Motrio. Sunt caracterizate de acelasi nivel de exigenta ca si pentru piesele de origine.
Piesele de schimb Motrio nu se regasesc in echiparea originala a vehiculului, ci se adreseaza posesorilor de autovehicule iesite din garantie, care cauta un raport pret/prestatie adaptat vechimii autoturismului.
Se regasesc in urmatoarele categorii :
– Pneuri: de vara si de iarna
– Filtre de ulei, aer, benzina, motorina, habitaclu
– Elemente aprindere: baterii, bujii de preincalzire si de aprindere
– Lichide : ulei motor, lichid de parbriz ptr.vara si ptr.iarna
– Sisteme de iluminat: becuri
– Lamele de stergator
– Amortizoare
– Distributie: kituri si curele de distributie, curele de accesorii
– Franare: discuri, placute, saboti si cilindri de franare
Garantia acordata pieselor de schimb comercializate de Autonesti este, pentru marea majoritate a lor, de 18 luni de la achizitie, conform HG 394/1995 si HG 786/1996.
Conditiile de garantie se regasesc in certificatul de garantie acordat la achizitia pieselor. Pentru a beneficia de garantie, piesele trebuie sa fie montate intr-un service autorizat RAR.
In situatia in care, o piesa s-a deteriorat in perioada garantiei , aceasta va fi schimbata, sau returnata, caz in care se va restitui cumparatorului suma de bani ce a fost achitata la cumpararea piesei.
Daca piesa nu corespunde tipului de autoturism pentru care a fost cumparata, se poate returna, cumparatorul primind inapoi suma de bani platita la achizitie.
In toate aceste situatii, cumparatorul trebuie sa se prezinte cu urmatoarele documente, dupa caz:
– Daca piesa a fost montata in unitatea noastra si este in perioada de garantie :
• Copie certificat de inmatriculare (talon auto)
• Factura – deviz reparatie auto
• Dovada achitarii facturii (bon fiscal , chitanta, ordin de plata, etc.)

– Daca piesa a fost doar achizitionata din unitatea noastra, este in perioada de garantie si a fost montata intr-o alta unitate service:
• Copie certificat de inmatriculare (talon auto)
• Copie factura de achizitie piesa auto
• Dovada achitarii acestei achizitii
• Dovada ca montajul a fost executat intr-o unitate autorizata RAR, devizul si documentul ce atesta achitarea acestuia
• Nota de constatare emisa de unitatea autorizata R.A.R. prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea
• Copie autorizatie RAR a unitatii unde a fost montata piesa

– Daca piesa a fost returnata datorita faptului ca nu a corespuns autoturismului pentru care a fost cumparata:
• Piesa, in ambalajul sau original. Aceasta nu trebuie sa prezinte semne ca ar fi fost montata pe autoturism, sa nu fie deteriorata .
• Copie factura achizitie piesa
• Dovada achitarii facturii de achizitie.

Pentru informatii:
Magazin Piese Schimb
Mobil: 0747.33.83.84.