Pentru ca serviciile pe care le oferim sa fie complete, Autonesti a adaugat listei de servicii pe care le presteaza pentru clientii sai, posesori de autovehicule, si urmatoarele:

• Depanare auto .
Prin depanare auto se incearca repunerea in stare de functionare a autovehiculului daca acesta prezinta probleme tehnice pe drumuri sau in parcari publice. Fac obiectul depanarilor pe loc, reparatiile simple care se pot efectua in siguranta, in afara unitatii service, si care nu presupun interventii asupra elementelor de securitate ale vehiculului.
Exemplu:
1. Inlocuirea roatei de rezerva,
2. Alimentarea (contra cost) , daca autovehiculul a ramas fara combustibil,
3. Incarcarea acumulatorului si pornirea autovehiculului
4. Orice alta problema tehnica care poate fi remediata la fata locului

• Tractare auto.
In situatia in care depanarea pe loc nu este posibila, autovehiculul imobilizat va fi tractat la Service Autonesti, sau la oricare alta unitate solicitata de client.
Serviciul este disponibil 24 h din 24 .
Incepand cu apelul telefonic primit, se va pastra legatura in permanenta cu clientul ce va fi informat asupra intervalului de timp in care va sosi masina de tractare, precum si asupra costului interventiei.

• Asistenta rutiera
Un zgomot ciudat, un bec martor aprins la bord, o imperfectiune in mers a motorului, etc , sunt elemente despre care, contactandu-ne, veti primi detalii si informatii, si ce masuri vor trebui luate in urmatorul interval de timp.

Service Autonesti, asigura clientii sai ca vor fi tratati cu maxima seriozitate si corectitudine in ceea ce priveste tariful pe care il va solicita, functie de complexitate, de distanta sau de tipul autovehiculului.

Pentru relatii:
e-mail: service@autonesti.ro
Tel: 0747.33.83.88